fair trade relatiegeschenk | laptop sleeve | Townshipsmile.nl

The ultimate business gift

TOWNSHIPSMILE CREËERT VOOR HET BEDRIJFSLEVEN EEN UNIEK, TRENDY ÉN FAIR TRADE RELATIEGESCHENK MET EEN ENORME MAATSCHAPPELIJKE BELEVING DAAROMHEEN.

Wij geloven erin dat bedrijven en organisaties, groot of klein, de juiste beleving meegeven aan hun klanten wanneer zij een relatiegeschenk met een fair en goed verhaal overhandigen. Ze geven daarmee aan dat ze het verschil willen maken in deze wereld en dat zij verder kijken dan alleen de buitenzijde.

Wij geloven er in dat uw klant dit vertaalt naar een band van vertrouwen en gunnen omdat u de moeite neemt deze beleving met uw relatie te delen, verder te kijken dan alleen de buitenkant. Want het moet gezegd, de producten zijn prachtig. U heeft de moeite genomen om een brug te creëren tussen de potenties van de entrepreneurs in Afrika enerzijds en de zakelijke markt in Europa anderzijds.

Draai het eens om… Hoe zou u het vinden om van een (potentiële) zakenrelatie een bijzonder geschenk te ontvangen waarmee niet alleen zij maar ook u een steen verlegt op deze aarde.

Onze producten

  • producten van zeer hoge kwaliteit
  • vakkundig met de hand gemaakt door kleine ondernemers in Afrika
  • gepersonaliseerd
  • uniek op de Europese markt
  • 100% duurzaam
  • 100% bruikbaar als trendy gebruiksvoorwerp

BENIEUWD NAAR ONZE SCHERPE B2B PRIJZEN?

OFFERTE AANVRAAG ULTIMATE BUSINESS GIFT

Waarom Townshipsmile?
Oprichter Merel Disselkoen heeft een ruime ervaring met entrepreneurs in Afrika. Zij reist al meer dan 10 jaar af en aan naar het continent om de contacten die ze tijdens haar woon- en werkperiode in Zuid Afrika opdeed te bezoeken. Met eigen ogen zag zij dat er wel veel potenties en kwaliteiten waren maar geen middelen en kennis om dit te verwezenlijken. Merel heeft persoonlijk contact met de entrepreneurs die de producten vervaardigen en waarborgt daarmee de eerlijke handel

Waar staan we in 2020?
In 2020 werken we samen met 20 kleine ondernemers in (Zuid)Afrika. Er van uitgaande dat deze kleine ondernemers gemiddeld met 10 thuiswerkende dames en heren samenwerken, bieden wij werkgelegenheid voor circa 200 makers van onze producten. Deze mensen zijn gemiddeld verantwoordelijk voor 7 gezinsleden (kinderen, partner, vader, moeder etc.). Dit houdt in dat we met de productie en verkoop van onze bijzondere producten circa 1400 mensen door eerlijke handel een betere toekomst kunnen geven. Wow!

Merel als gastspreker bij jouw netwerkclub of bedrijf?
Ben je benieuwd hoe het verhaal en de producten van Townshipsmile landt bij jouw collega’s of netwerkclub?


Lees meer